Werkvoorbereiding

De werkvoorbereiding van VDL NSA Metaal ontwikkelen en voorbereiden het gehele ordertraject. De afdeling werkvoorbereiding is het aanspreekpunt aangaande alle technische kwesties binnen VDL NSA Metaal. Iedere werkvoorbereiding heeft zijn eigen specialisatie. Deze specialiste is uiteenlopend in branche ervaring tot aan specialisme in specifieke bewerkingen.

Voorbereiden

Werkvoorbereiders van VDL NSA Metaal hebben een belangrijke spilfunctie binnen de organisatie: het voorbereiden en ontwikkelen van het ordertraject. Ze zijn de schakel tussen verkoop, productie en klant. De kernactiviteiten van onze werkvoorbereiders zijn: het beoordelen van producten op maakbaarheid, het kiezen van goede bewerkingsmethodieken alsmede het bepalen van de bijbehorende productprijs.

Ontwikkelen

Naast het voorbereiden van het ordertraject ondersteund de werkvoorbereiding van VDL NSA Metaal ook in het ontwikkelen van het de plaatwerk producten. Door ruim 75 jaar ervaring zijn de werkvoorbereiders van VDL NSA Metaal instaat om plaatwerk producten te ontwikkelen en optimaliseren. Slim ontwikkelen is het uitgangspunt. Tijdens de ontwerpfase wordt er gekeken naar een optimale productprijs/ kwaliteitsverhouding. Daarnaast is er ruime ervaring in het ontwikkelen van gereedschappen. Door af te stappen van conventionele bewerkingen en gebruik te maken van gereedschappen zijn er slimme innovaties te behalen.

Gereedschappen

VDL NSA Metaal beschik over gereedschap constructeurs die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en tekenen van gereedschappen. Deze gereedschappen worden in onze eigen gereedschapmakerij gemaakt, hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn bij complexere producten.   

Wij zijn niet de goedkoopste maar integraal verdienen we geld voor u!

Bart Spackler | Directeur

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

"Ik vind het nog steeds een uitdaging om voor elk nieuw product een efficiënt gereedschap te ontwikkelen!"

Wim Driessen | Tool Manager

Lees meer over de mogelijkheden

 

Goede kwaliteit waarborgen voor een maximale klanttevredenheid, daar sta ik voor!

Hans van Dam | Kwaliteitsdienst medewerker

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

Door ons brede netwerk zijn we in staat snel te schakelen

Henk Nouwens | Logistiek manager

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN