De freesbanken van VDL NSA Metaal

Een van de bewerkingsmethodes die VDL NSA Metaal in huis heeft is 'frezen'. Frezen is een bewerkingsmethode waarbij de frees door middel van een machine wordt verwijderd. Meer lezen over de bewerkingsmethode frezen, neem dan een kijkje bij onze bewerkingsmethodes. Op deze pagina vindt u geen inhoudelijke informatie over de bewerkingsmethode, maar over de freesbanken of freesmachiens van VDL NSA Metaal.

Freesbanken

 

FREESBANK COSIGN 2x (NIEUW)

Frezen-5.jpg

Ook is VDL NSA Metaal in het bezit van twee COSIGN X500 freesmachines. Dit zijn twee vrij nieuwe machines binnen ons machinepark. Deze machine zorgt voor een gepolijste oppervlakte in zeer hoge snelheid. VLD NSA Metaal gebruikt deze machine onder andere om een radius aan te brengen op de randen van een plaat en daarmee verwijderen we de scherpen randen. De machine beschikt over een automatische gereedschap wisselaar, hierdoor kan de machineoperator ondertussen iets anders doen. Dit draagt bij aan de werk efficiëntie en productiviteit. Verder heeft de machine een werkblad van maar liefst 4 meter en is daarmee uitermate geschikt voor grotere platen.

cosign-a-500.png

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

benieuwd naar wat wij kunnen met onze freesbanken en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij leggen u graag uit wat wij met onze freesbanken voor u kunnen betekenen. 

contact