Gereedschapmakerij VDL NSA Metaal

VDL NSA Metaal

VDL NSA Metaal beschikt over een eigen gereedschapmakerij voor de metaal industrie. Met als specialisatie: het vervaardigen en ontwikkelen van gereedschappen.  Deze worden ontwikkeld en getekend door gespecialiseerde constructeurs met jaren lange ervaring. De gereedschappen worden gemaakt door een enthousiast en gedreven team. Met als doel: dat machine, gereedschap en product voor de volle 100% perfect op elkaar zijn afgestemd. 

Korte doorlooptijd

Alle benodigde bewerkingen met betrekking tot het vervaardigen van een compleet gereedschap kunnen in onze eigen VDL NSA Metaal gereedschapmakerij worden uitgevoerd zoals CNC-frezen, vlak- en profielslijpen, draadvonken en zagen.

De benodigde gereedschappen en mallen voor uw product worden van ontwerp tot vrijgave van het eerste product ook in onze eigen gereedschapmakerij gemaakt. Dit resulteert in een korte doorlooptijd bij de aanmaak van een nieuw product. Tevens optimaliseren wij de gereedschappen en mallen maximaal voordat de productie van start gaat.

In de gereedschapmakerij VDL NSA Metaal vinden tevens ook revisie, onderhoud en reparatie werkzaamheden plaats van de stempels en overige gereedschappen.

Gereedschapmakerij bij VDL NSA Metaal Veldhoven

Engineering

VDL NSA Metaal is gespecialiseerd in het vervaardigen, verbeteren, en onderhouden van hoogwaardige volg-, snij- buigstempels alsmede van pons- en vormgereedschappen.

Met behulp van 3D CAD-software worden deze stempels ontwikkeld en kan de productie van het product gesimuleerd worden.

Hierdoor kunnen op voorhand problemen gezien worden, waardoor een snellere doorlooptijd van aanvraag tot eindproduct gerealiseerd kan worden.

Gereedschapmakerij - stempels

Wij zijn niet de goedkoopste maar integraal verdienen we geld voor u!

Bart Spackler | Directeur

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

"Ik vind het nog steeds een uitdaging om voor elk nieuw product een efficiënt gereedschap te ontwikkelen!"

Wim Driessen | Tool Manager

Lees meer over de mogelijkheden

 

Goede kwaliteit waarborgen voor een maximale klanttevredenheid, daar sta ik voor!

Hans van Dam | Kwaliteitsdienst medewerker

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

Door ons brede netwerk zijn we in staat snel te schakelen

Henk Nouwens | Logistiek manager

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN