Kwaliteit bij VDL NSA Metaal

Kwaliteit wordt door de mensen gemaakt en staat bij VDL NSA Metaal hoog in het vaandel.

Om afgesproken productkwaliteit te waarborgen maken wij gebruik van een procescontrole systeem. Hierdoor wordt niet het specifieke product gecontroleerd maar het proces. Dit met als resultaat een laag afkeurpercentage en een kostenefficiënt productieproces.  

Daarnaast gaat een goede kwaliteit vaak ten koste van een hoge prijs. Bij VDL NSA Metaal begrijpen wij dat dit niet altijd noodzakelijk is. Daarom zorgen wij dat de elementen 'de afwerking van de producten' en de 'kostenbesparing' in evenwicht zijn, dit gaat uiteraard altijd in overleg met de klant.

Hoe wij onze kwaliteit waarborgen

Kwaliteit is het samenspel van dat wat u als klant van ons verlangt, onze eigen normen en waarden en de gestelde wet- en regelgeving. De wensen van onze klanten worden vastgelegd in ons digitale productiebesturingssysteem. Hierdoor is altijd de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats voorhanden. Al onze medewerkers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit. Aan de hand van de in het systeem vastgelegde voorschriften controleren wij de kwaliteit van onze processen en daarmee uw producten. De meest voorkomende metingen kunnen wij op de werkvloer uitvoeren. Voor gecompliceerde metingen beschikken wij over een meetkamer die uitgerust is met een uitgebreid scala aan meetmiddelen waaronder een NC en een CNC meetmachine.

kwaliteitscontrole.jpg