Maak kennis met VDL NSA Metaal Veldhoven | Metaalbedrijf Eindhoven

VDL NSA Metaal is een metaalbedrijf, maar we zijn meer dan dat.

Als het om uw product gaat, is onze missie helder: de integrale kostprijs van uw industriële producten verlagen en de functionaliteit te verbeteren. Dit doen wij graag in co-creatie. Wij zetten onze technische deskundigheid en jarenlange ervaring in om uw producten te bljven verbeteren. 

Dat geldt voor enkelstuks als voor serieproducties. Een groeiend aantal bedrijven schakelt ons al in de ontwikkelingsfase in vanwege die praktische oplossingen op het gebied van samengesteld precisie-plaatwerk. Desgewenst verzorgen we dan het totale traject van eerste schets tot aan complete technische documentatie.

Bewerkingen & specialisaties

Design, reproduceerbaarheid en onderhoud

In dat totale traject denken we mee over essentiële zaken als design, reproduceerbaarheid en onderhoud. Zo realiseren we heel concreet toegevoegde waarde voor u. Onze, door kennis en ervaring, gekwalificeerde engineers kunnen u bijstaan bij complexe plaatwerk vraagstukken.

One-stop-shop 

VDL NSA Metaal is dé one-stop-shop op het gebied van plaatbewerking. Wij zijn gespecialiseerd in plaatbewerking van de materialen staal, RVS, koper, titanium en aluminium en wij zijn op ons best wanneer het gaat om middelgrote series van 50 tot 1000 stuks. Maar ook voor kleinere, grotere en andere materialen kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Het metaalbedrijf en metaalbewerkingsbedrijf in Eindhoven

Wij zijn een partner waarop u kan bouwen. VDL NSA Metaal heeft een hoge leverbetrouwbaarheid, dit komt mede doordat wij onderdeel zijn van de VDL-groep. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? 

Vraag een offerte aan