De klinkmachines van VDL NSA Metaal

Een van de bewerkingsmethodes die VDL NSA Metaal in huis heeft is 'klinken'. Op deze pagina wordt niet besproken wat er tijdens de bewerkingsmethode wordt gedaan maar juist met welke machines dit wordt gedaan. Op zoek naar meer informatie over de bewerkingsmethode, ga dan naar de pagina inpersen

Klinkmachines

HAEGER PERSMACHINE 8x

Schermafbeelding-2020-04-03-om-13-59-17.png

VDL NSA Metaal beschikt over maar liefst 8 Haeger persmachines. Deze persmachine is enorm nauwkeurig en uitermate geschikt voor kleinere productseries. Verder is de machine snel en veilig door zijn momentarmoverberging. Ook niet onbelangrijk, deze machine is energiezuinig en onderhoudsarm. De inperskracht en nadruktijd van de machine is nauwkeurig te verstellen.

 

 

GEAUTOMATISEERDE POPNAGELTANG

Schermafbeelding-2020-04-03-om-13-54-45.png

De geautomatiseerde popnageltang van VDL NSA Metaal is heeft voorzien van een stationaire toevoer eenheid, op de foto ziet u een voorbeeld van zowel de popnageltang als de toevoer eenheid. Dit is een eenheid die de nagels automatisch klaarzet voor de popnageltang. Door deze eenheid kan de popnageltang de nagels snel oppakken. Dit draagt bij aan de snelheid van het zetten van de nagels. Door gebruik te maken van deze eenheid kan de productiviteit met maar liefst 40% worden verhoogd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? neem contact op!

Contact opnemen