Kwaliteitsdienst

Kwaliteit wordt door de mensen gemaakt en staat bij VDL NSA Metaal hoog in het vaandel. Door zowel de ISO 9001 als 14001 certificering voldoen wij aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteit en milieu. 

Productie controles 

Om onze processen te waarborgen, worden tijdens de productie controles uitgevoerd. Hierbij zijn de productiemedewerkers voor de kwaliteit van hun procesdeel verantwoordelijk gemaakt. De door de kwaliteitsdienst bepaalde procescriteria worden gecontroleerd.

Daarnaast wordt door een andere medewerker het eerste en laatste product gecontroleerd. Betrokkenheid en motivatie van de medewerkers worden hiermee gestimuleerd. Tevens worden de medewerkers door de kwaliteitsdienst ondersteund met o.a. een 3D meetmachine en met meetgereedschappen die periodiek gekalibreerd worden. Op aanvraag kunnen we de producten van een meetrapport voorzien.

Service

Kwaliteit vertaalt zich ook in service naar de klant toe. Er worden afspraken vanaf het moment van de offerte aanvraag tot het levermoment nagekomen. Ook bij tussentijdse aanpassingen denken we met de klant mee om dit in het productieproces in goede banen te leiden. Flexibel ingesteld met een creatieve insteek lossen we de problemen op. Samen met u, op de manier die het beste voor u is.