Transport VDL NSA Metaal

Op het gebied van transport heeft de klant diverse mogelijkheden. VDL NSA Metaal kan het transport voor de klant verzorgen. Dit kan door middel van transport op projectlocatie of op de bedrijfslocatie. Mocht de klant ervoor kiezen om zelf het transport te regelen dan is dit ook geen probleem, wij kunnen de producten ook af-fabriek produceren. Hieronder gaan we nog even wat dieper in op de transportmethodes van VDL NSA Metaal.

Levering af-fabriek

Tot slot de laatste levermethode van VDL NSA Metaal, af-fabriek transport. Ook deze methode komt erg veel voor. Af-fabriek wil zeggen dat de producten worden geproduceerd en dat er eigenlijk geen transport wordt verzorgd. Wanneer de producten gereed zijn worden ze tijdelijk opgeslagen in ons magazijn. De klant krijgt een seintje en kan zijn producten af komen halen. De voordelen van een levering af-fabriek zit hem met name in de prijs. Daarnaast kunnen klanten de producten na het seintje direct komen afhalen. Ons magazijn is maandag tot donderdag van 09:00 16:30 en vrijdag van 09:00 tot 15:00 geopend voor afhaal.

Standaard transport

VDL NSA Metaal kan het transport voor u organiseren. Onze standaard transport levert de producten binnen [aantal dagen] op uw bedrijfslocatie. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van onze eigen vrachtwagen of ervoor kiezen om onze partners in te zetten.

Transport.jpg

Transport op locatie

Indien onze standaard transportservice niet voldoet aan uw wensen dan kunt u ook kiezen voor ons transport op locatie. In het geval van transport op locatie verzorgen wij de volledige verzending van uw producten naar de gewenste locatie. Wij hebben ervaring met het organiseren van transport naar de meest uiteenlopende landen, onder andere Amerika.

Vragen over onze transportmethodes? Neem contact op!

 

Contact opnemen

Wij zijn niet de goedkoopste maar integraal verdienen we geld voor u!

Bart Spackler | Directeur

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

"Ik vind het nog steeds een uitdaging om voor elk nieuw product een efficiënt gereedschap te ontwikkelen!"

Wim Driessen | Tool Manager

Lees meer over de mogelijkheden

 

Goede kwaliteit waarborgen voor een maximale klanttevredenheid, daar sta ik voor!

Hans van Dam | Kwaliteitsdienst medewerker

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN

 

Door ons brede netwerk zijn we in staat snel te schakelen

Henk Nouwens | Logistiek manager

LEES MEER OVER DE MOGELIJKHEDEN